ganga online için ürünler (3)

Tarçın Organik Gerçek Tarçın - Tüm doğal ekstraktlarımız

Tarçın Organik Gerçek Tarçın - Tüm doğal ekstraktlarımız

Sertifikalar: BİYOLOJİK: Organik tarımdan elde edilmiştir, ECOCERT FR-BIO-01 tarafından sertifikalandırılmıştır. Label Landema: Damıtma tesislerimizde çıkarılmıştır. Üretim Yeri: MADAGASKAR Hasat Yeri: MADAGASKAR Bitki Bölümü: Kabuk Bileşim: %100 Saf, doğal ve bütün. Koku Notları: tatlı, baharatlı, şekerli Fransa'daki atölyelerimizde kontrol edilip paketlenmiştir. Kültür Karanfil ağacı, Ceylon Adası'ndan (Sri Lanka) köken alarak, XIX. yüzyıldan itibaren Hint Okyanusu'ndaki tüm ülkelere yayılmıştır. Bugün Madagaskar, bu baharatın önemli bir üreticisidir. Üretim Landema, bu tarçın kabuğu esansiyel yağını, Madagaskar'ın doğu kıyısında, plantasyonlara yakın bir tarihi ortakla tedarik ederek sunmaktadır. Damıtma için belirli bir kabuk kalitesinin seçimi yapılmaktadır. Ref: CANHE1B Ürün Ailesi: TARÇIN Ekstrakt Türü: Esansiyel Yağ INCI Kodu: %100 CINNAMOMUM ZEYLANICUM KABUĞU YAĞI Üretim Yeri: MADAGASKAR Hasat Yeri: MADAGASKAR Bitki Bölümü: Kabuk Bireysel Kullanım Kategorisi: Malzeme Botanik Adı: Cinnamomum verum J. Presl (Syn Cinnamomum zeylanicum Blume) Bileşim: %100 Saf, doğal ve bütün.
Donmuş Organik Ayı Sarımsağı IQF

Donmuş Organik Ayı Sarımsağı IQF

Organik ayı sarımsağı, aynı zamanda yabani sarımsak olarak da bilinir, Amaryllidaceae ailesine ait bir alt orman bitkisidir. Taze organik ayı sarımsağı, fabrikaya geldiğinde yıkanır, sıkılır, IQF olarak dondurulur, ayrıştırılır, kesilir ve kalibre edilir. Organik tarımdan elde edilen ayı sarımsağı: %100 Toplam enerji: 19 Kcal 79 kJ Lif: 2,2 g Protein: 1,0 g Tuz: 0,1 g
Tat: Sertifikalı Sarımsak Tohumu - Sarımsak

Tat: Sertifikalı Sarımsak Tohumu - Sarımsak

Sertifikalı sarımsak (Allium Sativum) tohumları, Flavor çeşidi. Açık pembe dişli beyaz sarımsak. Flavor çeşidi, ilkbahar sarımsaklarının en geç olgunlaşanıdır. Tarihsel olarak İtalya'nın Rovigo bölgesine ait olan bu beyaz sarımsak çeşidi, Ekim ayından Şubat ayına kadar ekilebilir*. Kısa bir dinlenme süresine sahip olacak ve Haziran'dan Ağustos başına kadar hasat edilecektir*. Flavor sarımsağı iyi bir saklama özelliği gösterecektir. 20 kg'lık torbalarda paketlenmiştir. Talep üzerine başka paketleme seçenekleri mevcuttur. Ekim ayından Şubat ayına kadar satış. * Ekim ve hasat dönemleri, ülkeler ve ekim bölgelerine göre değişiklik gösterebilecek şekilde bilgilendirme amaçlıdır.